Un copil, înghiţit de apele braţului Borcea. Cu cine se afla minorul la scăldat

Un copil, înghiţit de apele braţului Borcea. Cu cine se afla minorul la scăldat

Copilul a dispărut în apele braţului Borcea în timp ce se afla la scăldat cu familia FOTO ISU Ialomiţa

Căutări disperate pe braţul Borcea pentru găsirea unui adolescent înghiţit de ape. Copilul a dispărut în zona Feteşti Sat, în timp ce se afla la scăldat cu familia. La faţa locului au fost mobilizaţi scafandri de la Bucureşti, dar şi un elicopter SMURD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dispariţia minorului în vârstă de 14 ani a fost anunţată miercuri, în jurul orei 18.30, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar a fost solicitat şi sprijinul unui elicopter SMURD.
 
Pompierii au demarat operaţiunea de căutare prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.
 
"La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o 
autospecială de primă intervenţie şi comandă,  o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi în sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD Constanţa care survolează zona.  

Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică", a precizat Ani Cercel, purtător de cuvânt al ISU Ialomiţa.
                                  
Cu doar 2 zile în urmă, pe 21 iunie, două fetiţe au căzut în Dunăre, la Isaccea şi nu au mai fost găsite nici până în prezent, în ciuda amplelor operaţiuni de căutare la care au participat pompieri, scafandri, localnici şi un elicopter SMURD.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările