Teatru. Spectacolul "Şeful", programat pe 11 noiembrie, pe malul Borcei

Teatru. Spectacolul

Spectacolul este programat pe 11 noiebrie FOTO CJCCC

Stagiunea de toamnă continuă la Călăraşi cu piesa de teatru „Şeful”, avându-i în distribuţie pe Cristi iacob şi Serban Pavlu. Spectacolul se va juca pe 11 noiembrie la sala BarbuŞtirbei, la ora 18.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
„Şeful” este genul de spectacol câştigător, pentru că se bazează pe o reţetă sigură: umor, suspans, emoţie, căldură umană, un strop de nostalgie şi doi interpreţi care le pot asuma şi ştiu să le transmită cu succes. Şeful este o comedie plină de umor şi duioşie scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni şi dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan. În seara de Revelion şeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata piesei, aceştia se văd obligaţi să convieţuiască şi să treacă prin situaţii dintre cele mai absurde şi amuzante. Dar după această noapte vieţile lor vor fi schimbate pentru totdeauna. În fond, piesa aduce în atenţia noastră un vis pe care îl avem cu toţii: să reuşim să scăpăm de toate lanţurile din viaţa noastră până ce ajungem să devenim propriul nostru şef.
 
Biletele se pot achiziţiona de la casa amplasată în faţa sălii de spectacole „Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi. Un bilet în sală costă 50 de lei, iar la balcon, 40 de lei. Preţul este valabil doar pentru piesele incluse în stagiunea de toamnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările