Suspect de trafic de persoane, căutat în Ungaria, prins de poliţiştii din Borduşani

Suspect de trafic de persoane, căutat în Ungaria, prins de poliţiştii din Borduşani

Bărbatul a fost capturat la Borduşani FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au depistat în cursul zilei de ieri un bărbat căutat de autorităţile din Ungaria. Suspectul este cercetat pentru trafic de fiinţe umane.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Stelnica, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat pe raza comunei Borduşani un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare. Acesta a fost dat în urmărire internaţională, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane cu fiinţe umane. 
 
Cel în cauză a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Ialomiţa, urmând a fi predat autorităţilor ungare.
 
La data de 6 ianuarie, poliţiştii ialomişeni au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Vă mai reromandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările