Razie la Urziceni. Peste 390 de persoane legitimate, câte amenzi s-au aplicat

Razie la Urziceni. Peste 390 de persoane legitimate, câte amenzi s-au aplicat

Razie la Urziceni FOTO IPJ Ialomiţa

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri, 22 iulie, pe raza municipiului Urziceni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Au fost aplicate 146 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 43.600 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 50 de poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa, cu sprijinul efectivelor de jandarmi au acţionat atât în filtre rutiere cât şi în patrule de ordine şi siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii violenţei stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere şi a respectării interdicţiilor impuse pe timpul stării de alertă. Astfel, forţele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule şi legitimat peste 390 de persoane.
 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 146 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 43.665 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.
 
De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 15 societăţi comerciale de pe raza municipiului Urziceni.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările