Razie cu peste 100 de poliţişti în 6 localităţi. Ce au căutat oamenii legii

Razie cu peste 100 de poliţişti în 6 localităţi. Ce au căutat oamenii legii

Descinderi în judeţul Ialomiţa FOTO Adevărul

Peste 100 de poliţişti au descins ieri în mai multe localităţi din judeţul Ialomiţa sancţionarea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul activităţilor au fost desfăşurate şi 21 de percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor ialomiţene Borăneşti, Coşereni, Gârbovi, Amara şi Ciulniţa, precum şi Jilava din judeţul Ilfov,  în urma cărora 8 persoane a fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
La primele ore ale dimineţii, 120 de oameni ai legii au desfăşurat o razie pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere. De asemenea, poliţiştii au pus în executare  21 mandate de percheziţie domiciliară
 
Faţă de 8 bărbaţi, acuzaţi de furtunri din societăţi comerciale şi tăinuire, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia fiind prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 
Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate mai multe produse fito-sanitare, scule electrice, un generator mobil, un compactor, precum şi cabluri electrice.
 
Activităţile de probare a infracţiunilor s-au desfăşurat cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni şi în colaborare cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Ialomiţa.
 
În cadrul raziei au fost instituite filtre rutiere pe DN 2 (E85) şi DJ 201 şi au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 14.000 de lei. 
 
Totodată, faţă de un conducător auto a fost luată măsura complementară de reţinere a  certificatului de înmatriculare, în timp ce un alt şofer a rămas fără permisul de conducere pentru încălcarea normele rutiere.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările