Incendiu într-un apartament din Feteşti, soldat cu decesul unei femei

Incendiu într-un apartament din Feteşti, soldat cu decesul unei femei

Focul a cuprins un apartament din Feteşti FOTO ISU Ialomiţa

O femeie, în vârstă de 81 de ani, nu a mai putut fi salvată după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Tragedia s-a petrecut la Feteşti, vineri, 10 iulie, la ora 10.35.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 din municipiul Feteşti. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de la Staţia de Pompieri Feteşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţa SMURD şi un echipaj al SAJ Ialomiţa- substaţia Feteşti.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat în interiorul apartamentului. Flăcările au fost localizate şi lichidate după aproximativ o oră şi jumătate. Din apartament a fost extrasă de echipajul SMURD proprietara, o femeie, în vârsta de 81 de ani, şi predată echipajului SAJ de la locul intervenţiei. Cu toate eforturile medicale depuse, aceasta nu a mai putut fi salvată. Din imobil s-au autoevacuat preventiv 6 persoane, care nu au fost vătămate.
 
Apartamentul a fost afectat în proporţie de 90%, mobilierul din acesta a fost distrus de flăcări, iar casa scării a fost inundată cu fum. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a pornit de la un scurcircuit cauzat de aparatele electrocasnice lăsate sub tensiune.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: