Vădastra scapă de carantină. DSP a realizat analiza de risc

Vădastra scapă de carantină. DSP a realizat analiza de risc

Comuna Vădastra, care ieri avea o o rată a îmbolnăvirilor de peste 10 la mia de locuitori, scapă de carantină, a anunţat DSP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi mai mulţi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt s-au deplasat la Vădastra pentru a realiza analiza de risc, în cele din urmă propunerea înaintată către autorităţile centrale fiind aceea de a nu se carantina localitatea.
„Având în vedere creşterea explozivă a numărului de îmbolnăviri   prin  Covid-19 în  perioada 04- 08.02.2021 de la nivelul localităţii Vădastra, D.S.P. Olt a iniţiat procedura de analiză de risc a zonei, pentru  completarea datelor necesare.
În data de 10.02.2021, o echipa  de la DSP Olt s-a deplasat pe raza localităţii Vadastra împreuna cu medicul de familie, reprezentanţii Autoritătii Locale  şi reprezentanţii Politiei Locale pentru a aprecia  în ce măsură se impun  măsuri de  carantinare a localitatii sau NU.
Rezultatele  analizei de risc au condus la concluzia ca NU  se impune carantinarea localităţii  Vădastra;  propunerea a fost inaintata CNSCBT Bucuresti, Institutia Prefectului Olt“, au transmis reprezentanţii DSP Olt.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările