Un turneu de fotbal şi două petreceri private au fost întrerupte, în Olt, de poliţişti şi jandarmi

Un turneu de fotbal şi două petreceri private au fost întrerupte, în Olt, de poliţişti şi jandarmi

Poliţiştii şi jandarmii verifică în fiecare zi şi respectarea restricţiilor de deplasare FOTO: IPJ Olt

Un mini-turneu de fotbal la care au venit şi spectatori, care se desfăşura duminică, 21 martie 2021, la Caracal, a fost întrerupt de poliţişti. Într-o zi aceştia au aplicat amenzi de peste 50.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

81 societăţi comerciale şi 70 mijloace de transport au fost controlate duminică, 21 martie 2021, de poliţişti şi jandarmi, aceştia aplicând amenzi de peste 50.000 lei. 

La Caracal, unde duminică era în desfăşurare un mini-turneu de fotbal, poliţiştii, care s-au sesizat din oficiu, au întrerupt activitatea sportivă la care participau peste 100 persoane, parte dintre aceştia fiind susţinători ai echipelor, lucru interzis în această perioadă. Activitatea avea loc într-un spaţiu acoperit, respectiv un balon încălzit. „Poliţiştii au sancţionat contravenţional organizatorul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efector pandemiei de COVID-19. Totodată, 10 participanţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea aceluiaşi act normativ“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În alte două localităţi din judeţ, Corbu, respectiv Corabia, forţele de ordine au întrerupt două petreceri private. În comuna Corbu poliţiştii au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 5.000 lei pe cei 10 petrecăreţi care nu respectau normele de distanţare socială, în vreme ce la Corabia  au fost identificate 15 persoane participante de asemenea la un eveniment privat. Amenzile aplicate în acest caz s-au ridicat la 34.000 lei. 

„În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 81 de societăţi comerciale, 70 de mijloace de transport persoane şi au fost legitimate şi verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse aproximativ 1.300 de persoane.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii şi jandarmii olteni au aplicat 260 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 51.000 de lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Dintre acestea,  9 au fost aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie“, se mai menţionează în comunicatul IPJ Olt.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările