PSD Olt mai „recoltează” un primar de la PNL

PSD Olt mai „recoltează” un primar de
la PNL

Alături de Marius Oprescu (stg), încă un primar de la PNL Olt (Ilie Chitez - dr.) a trecut "cu sufletul" la PSD Olt  (FOTO: Mugurel Manea)

Ilie Chitez, primar PNL al comunei Bobiceşti, judeţul Olt, a anunţat, vineri – 18 iulie, că trece „cu trup şi suflet” la PSD. El nu a vrut să dea prea multe detalii privind motivele despărţirii de partidul pe listele căruia s-a aflat până acum, dar, oficial, a precizat că doreşte continuarea proiectelor USL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă un primar din judeţul Olt a ales să părăsească corabia liberală cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale. Ilie Chitez, edil al comunei Bobiceşti, a apărut, vineri – 18 iulie, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD Olt din Slatina alături de preşedintele executiv al organizaţiei menţionate, Marius Oprescu, care, demn de menţionat, este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

Noua achiziţie a partidului guvernamental nu a dorit să dea detalii prea multe referitoare la motivele ce l-au determinat „să îmbrăţişeze” doctrina PSD, ci doar s-a mulţumit să precizeze că vrea să continue proiectele USL.

"Eu sunt un administrator şi caut calea cea mai simplă, cea mai sigură pentru rezolvarea promisiunilor pe care le-am făcut oamenilor. Mă ataşez, azi, unei echipe care are succes, o echipă care promite să ducă la îndeplinire nişte obiective care au rămas aceleaşi în continuare şi pe care eu, ca administrator, trebuie să le duc la îndeplinire indiferent de încărcătura politică. Eu nu mi-am schimbat obiectivele, sunt aceleaşi ca cele ale USL. Sper că nu vă aşteptaţi de la mine să critic sau aşa ceva pentru că nu sunt genul”, a declarat Chitez.

Primarul din Bobiceşti este al şaselea „achiziţionat” de PSD Olt în ultimele patru luni după ce PNL a ales să rupă USL. Cei şase sunt următorii: Radu Miltiade (Bucinişu), Dorel Iovancea (Grojdibodu), Ion Şofaru (Văleni), Dorel Alexe (Cungrea), Viorel Măgureanu (Ştefan cel Mare) şi Gicu Cranţă (Gura Padinii). Niciunul dintre ei nu şi-a dat demisia însă şi oficial pentru că ar fi riscat să-şi piardă postul de edil.

La acest moment, PNL mai are la Olt 17 de primari, iar PSD - 94 (la care se adaugă încă trei de la PNL veniţi "prin transfer" în ultimele trei săptămâni), dintr-un total de 112 localităţi câte numără judeţul.

 

Mai puteţi citi:

VIDEO  Primar PNL racolat „live” de PSD la Olt

VIDEO  Primarul PNL de la Văleni, "adoptat" de PSD

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările