Incendiu devastator la o carmangerie din Caracal. Au ars materiale şi echipamente dintr-o hală de 150 metri pătraţi VIDEO

Incendiu devastator la o carmangerie din Caracal. Au ars materiale şi echipamente dintr-o hală de 150 metri pătraţi VIDEO

Pompierii au acţionat mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului FOTO: martor

Un puternic incendiu s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16/17 octombrie 2021, la o carmangerie din municipiul Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alarma s-a dat în jurul orei 3.30, pompierii ajunşi la faţa locului reuşind să prevină extinderea incendiului şi al proprietăţile vecine. 
 
„Mai bine de trei ore au acţionat pompierii Detaşamentului Caracal, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală de producţie a produselor din carne, din municipiul Caracal. 
 
 
La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie.
La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producţie, cu posibilităţi de propagare la construcţiile aflate în imediata apropiere. (...) Au ars hala, cu suprafaţa de aproximativ 150 de metri pătraţi, construită pe structură metalică şi materialele şi echipamentele aflate în interior“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.
 
Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.
 
Vă recomandăm şi:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările