Cumpănaşu, prima dată faţă în faţă cu Dincă. Bunicul Luizei, revoltat: „Un corupt, un mizerabil, un om murdar“ VIDEO

Cumpănaşu, prima
dată faţă în faţă cu Dincă. Bunicul Luizei, revoltat: „Un corupt, un mizerabil,
un om murdar“ VIDEO

Prezenţa lui Alexandru Cumpănaşu a fost contestată de Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu FOTO: Ana Popescu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal, în vara anului 2019, a fost citat ca martor în procesul crimelor de la Caracal şi s-a şi prezentat. Bunicul Luizei Melencu - prima victimă a lui Dincă, s-a arătat, în schimb, revoltat de situaţie, considerând că autorităţile tratează familia Luizei discriminatoriu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un nou termen în procesul crimelor de la Caracal care se judecă la Tribunalul Olt are loc miercuri, 3 martie 2021, după ce cererea inculpatului Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului a fost resăpinsă. La acest termen, printre martorii citaţi se numără şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu - fata care a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată de un bărbat, într-o casă din Caracal. Prezenţa lui Cumpănaşu la proces a iscat, însă, o reacţie de revoltă din partea bunicului Luizei Melencu, cealaltă fată pe care Dincă este acuzat că a răpit-o, violat-o şi ucis-o. Stelian Iordache a declarat că familia sa este tratată discriminatoriu, asta după ce părţile din proces şi martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă bunicului Luizei nu i s-a permis accesul în acel moment. 

„Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem“

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’... Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte“, a declarat bunicul Luizei. Acesta l-a acuzat pe Cumpănaşu că tot ce face nu este decât un joc de imagine şi că nu ar fi interesat să se afle adevărul despre nepoata sa. 

„Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru... Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Cracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar“, s-a dezlănţuit Stelian Iordache la adresa lui Alexandru Cumpănaşu.

„Nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ“

Pe de altă parte, unchiul Alexandrei s-a prezentat cu o mină gravă, preocupat, chiar îngrijorat de ce se va întâmpla în sală şi de faptul că va da ochii cu presupusul criminal al nepoatei sale. 

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. - faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar... Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Cumpănaşu, la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

Vă recomandăm şi: Uciderea Alexandrei, cazul care a ţinut România cu sufletul la gură. „Un copil exemplu, un copil cu rafinament şi drăgălăşenie...“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările