UPDATE Bărbat împuşcat într-o comună din Olt. Echipajul de prim-ajutor nu l-a mai putut salva

UPDATE Bărbat împuşcat într-o comună din Olt. Echipajul de prim-ajutor nu l-a mai putut salva

Un bărbat în vârstă de 76 ani a fost rănit grav în această seară, într-o comună din judeţul Olt, echipajul de prim ajutor încercând să-l menţină în viaţă. Eforturile au fost în zadar.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Bărbatul se afla la domiciliu cu soţia. Acesta a ieşit din cameră, s-a îndreptat către încăperea în care îşi păstra arma de vânătoare, iar soţia a auzit la scurt timp zgomotul armei. Şi-a găsit soţul aproape fără suflare, cu o rană gravă în zona abdominală. 

Conform anumitor date, bărbatul a fost declarat, de curând, vindecat de COVID-19.

„În această seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU despre faptul că un bărbat, de 76 de ani, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Teslui, judeţul Olt, s-ar fi împuşcat accidental cu o armă de vânătoare. 

Echipa operativă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, de la Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţist criminalist, s-a deplasat de îndată la locul producerii evenimentului. Între timp, din păcate, în urma plăgii suferită, bărbatul a decedat. 

Cercetările sunt în plină desfăşurare, acestea fiind informaţiile care pot fi comunicate până la acest moment“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt., Alexandra Dicu.

Ştirea iniţială

Cel mai probabil bărbatul a fost victimă a unui accident, însă nu este exclusă nici sinuciderea, acesta suferind o rană prin împuşcare, în zona inghinală. Apelul pentru ca o echipă de prim-ajutor să-i acorde îngrijiri medicale a venit vineri, 15 ianuarie 2021, în jurul orei 21,30, echipajul ajuns la faţa locului începând resuscitarea. Victima nu a supravieţuit, fiind declarat decesul. Evenimentul s-a produs în localitatea Cherleşti, comuna Teslui, din judeţul Olt, la domiciliul victimei, cu o armă de vânătoare, conform primelor date.

Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările