Sibiu: Bărbaţii, la înfrumuseţare pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii sunt atenţi la fiecare detaliu pentru noaptea dintre ani
Bărbaţii sunt atenţi la fiecare detaliu pentru noaptea dintre ani

Premisa potrivit căreia doar femeile doresc să păşească în noul an arătând magnific pare demodată. Saloanele de infrumuseţare din Sibiu au fost luate cu asalt în aceste zile, nu doar de femei cum ne aşteptam, ci şi bărbaţi   

Sibienii s-au înghesuit în  saloanele de înfrumuseţare din Sibiu pe ultima sută de metri, înainte de Revelion.  Imaginea contează, iar bărbaţii fac şi ei tot ce trebuie ca să arate foarte bine. Dacă a merge la un salon reprezenta un moment de relaxare pentru client, în preajma sărbătorilor, totul merge pe bandă rulantă. Preţurile pornesc de 35 de lei şi pot ajunge până la 200 pentru bărbati, iar pentru femei pornesc de la 50 de lei şi pot ajunge până la 500 de lei.


Dacă femeile văd o schimbare radicală înainte de a intra în noul an şi apelează la vopsit, bărbaţii sunt din ce în ce mai preocupaţi de felul cum arată, iar pentru ei contează calitatea în primul rând, conform hair-stylist-ului Sorin Neacşu (SOSO) de la salonul Excentric. La femei cele mai cerute frizuri sunt cocurile şi părul aranjat în bucle, se merge pe o linie naturală, fără sclipiciuri şi eventual cu adaosuri din păr natural. La salonul Adela au fost programaţi în aceste zile în jur de 70-80 de bărbaţi într-o singură zi pentru tuns, spălat, aranjat, chiar bronzat sau tratamente cosmetice. „Aş spune că numărul femeilor care vin la salon acum, este depăşit de cel al bărbaţilor. Bărbaţii sunt mai atenţi cu ei după ce trec de vârsta de 40 de ani. Evident vin şi femeile în număr mare“ spune Ioana Bărbulescu, patroana salonului Adela.

„Bărbatul are în el 80% parte masculină şi 20% parte feminină, conform noilor trenduri din modă şi styling“
Adrian Neacşu (SOSO), Hair-stylist

Căciulă de Moş Crăciun din păr natural
La prima vedere tunsul sau coafatul nu par prea complicate, dar există însă oameni care au făcut din păr o artă, o modalitate de exprimare. Căciula este de obicei un accesoriu vestimentar, dar  Adrian Neacşu a realizat anul acesta o căciulă de Moş Crăciun, o creaţie avangardistă, dar legată de realitatea sărbătorilor de iarnă. Mândra purtătoare a stat cu ea pe cap o zi întreagă. Pregătirea cocului şi aranjarea căciuliţei iernatice a durat aproximativ 4 ore şi a folosit practic pentru coperta revistei High Life.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite