A agresat sexual cel puţin trei copii cu vârste între 11 şi 14 ani. Pedeapsa simbolică primită de pedofil

A agresat sexual cel puţin trei copii cu vârste între 11 şi 14 ani. Pedeapsa simbolică primită de pedofil

Agresiune sexuală    Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Satu Mare a fost condamat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a agresat sexual cel puţin trei minori. De asemenea, bărbatul va trebui să achite diferite sume de bani victimelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit portalului Judecătoriei Satu Mare, bărbatul, din Tătăreşti, judeţul Satu Mare, obişnuia să racoleze minori pentru a întreţine relaţii sexuale.

Astfel, în octombrie 2021, o sesizare la poliţie care îl viza pe individ arăta că după ce a racolat un copil de doar 11 ani, l-a supus la diferite acte de natură sexuală, pe parcursul lunii octombrie.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au descoperit că minorul de 11 ani nu a fost singura lui victimă. Alţi doi copii de 14 ani au fost, de asemenea, racolaţi pentru întreţinerea de relaţii sexale, în schimbul unor sume de bani. El a fost arestat preventiv pe 18 noiembrie anul trecut, fiind cercetat „sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: act sexual cu un minor (...); act sexual cu un minor (...); racolarea minorilor în scopuri sexuale (...), în prezent deţinut în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IJP Satu Mare, în baza mandatului de arestare preventivă nr. 22/26.10.2021 al Judecătoriei Satu Mare, emis în baza încheierii 21/26.10.2021 dată în dosarul 10804/296/2021 al Judecătoriei Satu Mare”, se arată în decizia instanţei din Satu Mare.

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

Pe 21 martie el a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, plus plata unor sume de bani părţilor vătămate. De asemenea, are interdicţie de a comunica prin orice mijloace cu victimele sale. Pedeapsa se aplică pe o perioadă de patru ani, după încheierea pedepsei cu închisoarea.

Agresorul mai este obligat să plătească celor trei victime ale sale 25.000 de lei, 3.000 de euro şi respectiv 1.000 de euro, pe lângă cheltuelile de judecată.  

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările