Violator în serie, trimis în judecată. A fost prins chiar de tatăl uneia dintre fetele pe care a bajocorit-o

Violator în serie, trimis în judecată. A fost prins chiar de tatăl uneia dintre fetele pe care a bajocorit-o

Francins Demetrescu tocmai ce a ieşit din închisoare unde a stat 15 ani tot pentru viol şi tentativă de omor

Francisc Demetrescu (38 de ani) din Ploieşti, recent eliberat din închisoare, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol. Bărbatul este bănuit că a batjocorit mai multe tinere, unele dintre ele minore.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Francisc Demetrescu, un individ deosebit de periculos, recent eliberat din închisoare după 15 ani de pedeapsă pentru viol şi tentativă de omor, a fost din nou trimis în faţa instanţei pentru fapte similare. Bărbatul este acuzat acum că a batjocorit mai mule tinere din Ploieşti, dintre care una minoră. A fost prins şi dat pe mâna poliţiei chiar de către tatăl uneia dintre fetele pe care bărbatul o luase cu forţa în maşina sa.

Violatorul din Ploieşti este arestat preventiv încă din data de 11 iunie.

Procesul bărbatului se află pe rolul Judecătoriei Ploieşti şi nu a primit încă un prim termen de judecată.

În data de 10 iulie, Demetrescu s-a adresat instanţei şi a cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv, dar judecătorul i-a respins cererea.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, în dosarul în care este judecat Francisc Demetrescu, sunt şase părţi vătămate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: