Chiciura a lăsat fără electricitate peste 4.000 de prahoveni. Un tren a rămas staţionat între Sinaia şi Comarnic

Chiciura a lăsat fără electricitate peste 4.000 de prahoveni. Un tren a rămas staţionat între Sinaia şi Comarnic

Localităţile afectate sunt în zona de munte din Prahova. FOTO Adevărul

Iarna continuă să facă probleme în Prahova. Peste 4.000 de persoane nu au curent electric din cauza copacilor căzuţi peste linii, iar un tren a rămas staţionat între Sinaia şi Comarnic, din acelaşi motiv

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă ninsoarea a încetat în Prahova, încă de marţi dimineaţă, în mai multe zone din judeţ a a apărut fenomenul de chiciură, care s-a depus pe conductoarele liniilor electrice aeriene. Fenomenul s-a amplificat în cursul zilei şi al nopţii de 2/3 decembrie 2014, acesta manifestându-se şi la nivelul vegetaţiei forestiere, producându-se căderi de crengi şi arbori, care în picaj au afectat liniile electrice.

Din acest motiv, numărul de abonaţi afectaţi a înregistrat valori dinamice de la o oră la alta.

Miercuri dimineaţă, la ora 07.30, 4058 abonaţi din Comarnic, cartier Voila –Câmpina, Brebu, Şotriile, Secăria, Valea Doftanei şi Plopu nu aveau curent electric. Celor 10 echipe care au operat în cursul nopţii li s-au adăugat încă 6 echipe.

Pe magistrala C.F. Braşov-Bucureşti, între localităţile Sinaia şi Comarnic, trenul Inter-Regio 1164 a rămas staţionat ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică (copac căzut peste catenară). Echipe specializate din cadrul Regionalei C.F. Bucureşti intervin pentru remedierea situaţiei, precum şi pentru remorcarea garniturii cu o locomotivă Diesel, în scopul continuării deplasării către Bucureşti.

Miercuri dimineaţă, reţeaua de drumuri publice naţionale şi judeţene este deschisă circulaţiei, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Pe aceeaşi temă

Rosal a fost amendată cu 2.000 de lei pentru deszăpezirea defectuoasă din Ploieşti

Toţi pasagerii rămaşi blocaţi în microbuze, la Fulga, au fost salvaţi şi transportaţi în siguranţă. Două drumuri judeţene închise în Prahova

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările