Fost deputat PSD, exclus din partid din cauza unor mesaje postate pe Facebook

Fost deputat PSD, exclus din partid
din cauza unor mesaje postate pe Facebook

Andrei Sava, fostul deputat PSD, exclus din partid        FOTO Arhiva Personală

Fostul deputat Andrei Sava a fost exclus din PSD Prahova printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean. Decizia liderilor social-democraţi de la Ploieşti vine în urma unor mesaje postate de Sava, pe Facebook, prin care îşi arăta susţinerea faţă de protestatarii care au ieşit în stradă în luna ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Este adevărat, acele mesaje pro Iohannis şi faptul că l-a felicitat pe preşedinte pentru implicarea lui la protestele din această iarnă au stat la baza deciziei Biroului Permanent Judeţean al PSD Prahova, dar motivele au fost cu mult mai multe. Am luat în considerare şi inactivitatea domnului Sava, care din luna decembrie a anului trecut, nu s-a mai implicat arpoape deloc în acţiunile partidului, nu şi-a mai plătit cotizaţia, iar în timpul campaniei electroale a fost aproape absent. Andrei Sava nu s-a mai regăsit pe listele cu candidaţi la alegerile parlamentare de anul trecut”, a declarat Bogdan Toader, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Andrei Sava a intrat în vizorul conducerii PSD Prahova după ce a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care felicita protestatrii care au ieşit în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de deciziile luate de Guvern.

“Felicitari sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, înfruntand frigul şi care au facut posibilă aceasta victorie a dreptăţii! Mulţumiri Preşedintelui României Klaus Iohannis pentru poziţia corectă avută şi implicare! Mulţumiri magistraţilor români care au ales să lupte şi să nu cedeze în faţa presiunilor unor politicieni nocivi! Recunoştinţă oficialilor SUA, Germaniei şi celorlalte state europene pentru sprijinul acordat românilor şi României de a îşi menţine parcursul democratic!”, a scris fostul deputat pe pagina personală de Facebook.

Mesajul a fost criticat imediat de Bogdan Toader care a anunţat printr-un comentariu la postarea lui Sava că va propune excluderea din partid cât mai urgent.

Potrivit preşedintelui PSD Prahova, Sava nu mai este mebru PSD începând cu luna februarie 2017.

Andrei Sava a avut două mandate de deputat: 2008-2012 când a reprezentat PDL în Camera Deputaţilor, iar al doilea mandat,  câştigat de pe listele PSD, în perioada 2012-2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările