Alegeri parlamentare 2012. Localităţile Breaza şi Comarnic nu au electricitate. S-a votat la lumina lumânării

Alegeri parlamentare 2012. Localităţile Breaza şi Comarnic nu au electricitate. S-a votat la lumina lumânării

Echipele Electrica lucrează pentru remedierea avariilor. FOTO: Adevărul

Zăpada umedă şi copacii care au căzut peste liniile de electricitate au lăsat oraşele prahovene Breaza şi Comarnic, dar şi câteva sate din jur, fără curent electric. Votul s-a desfăşurat o perioadă la lumina lumânării

Ştiri pe aceeaşi temă

Avariile din Breaza şi Comarnic au intervenit încă de dimineaţă, de la ora 7.00, astfel că pregătirile pentru procesul de votare, dar şi votul efectiv, în aceste localităţi s-a desfăşurat, până s-a luminat de ziuă, la lumânare.

Cu toate acestea, nici o secţie de vot din zonă nu a fost închisă.

Afectate sunt şi câteva sate din jur – Ocina, Poiana Comarnic, Secăria, Şotrile, Nistoreşti. Peste 10.000 de persoane care locuiesc în zonă nu au curent electric.

„Situaţia este deosebită în aceste localităţi. Sunt linii rupte în zone cu vegetaţie, din cauza zăpezii umede care s-a depus pe acestea, dar şi din cauza copacilor care s-au rupt şi au căzut peste fire. Avem 41 de echipe în teren şi sperăm să remediem cât mai repede situaţia“, ne-a spus Marian Popa, purtăror de cuvânt la Electrica Muntenia Nord.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările