A ascuns că s-a întors din Germania şi a ajuns cu simptome specifice COVID-19, la Spitalul Judeţean Ploieşti

A ascuns că s-a întors din
Germania şi a ajuns cu simptome specifice COVID-19, la Spitalul Judeţean Ploieşti

Ambulanţe în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe Ploieşti

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, întors recent din Germania, a ajuns la Spitalul Judeţean din Ploieşti cu simptome specifice COVID-19. Bărbatul nu a declarat până la momentul internării că a revenit dintr-o zonă de risc. Are acum dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit Poliţiei Prahova, în cursul zilei de 28 martie, în jurul orelor 22.00, un reprezentant al unei unităţi spitaliceşti din municipiul Ploieşti a sesizat poliţia cu privire la faptul că, ”un bărbat s-a prezentat cu simptome specifice virozei şi a omis să declare că în cursul lunii s-ar fi întors din Germania”.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, barbătul în vârstă de 62 de ani, din Ploieşti, ar fi călătorit în statul german şi ar fi revenit în ţară în data de 16 martie.

În cauză a fost deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omisiunea declarării unor informaţii, totodată fiind înştiinţată Direcţia de Sănătate Publică.

În prezent bărbatul a fost internat la secţia de boli infecţioase unde i-au fost prelevate perobe specifice testului pentru coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: