Primăriţa Elena Lasconi a făcut publice imaginile de la căsătoria civilă a Alexandrei Stan

Primăriţa Elena Lasconi a făcut publice imaginile de la
căsătoria civilă a Alexandrei Stan

Alexandra Stan, soţul său Emanuel Necatu şi primăriţa Elena Lasconi FOTO: Facebook Elena Lasconi

Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste  din muzica românească, a făcut nunta week-endul trecut la Constanţa. Acum două luni, Alexandra Stan a avut căsătoria civilă în secret la Câmpulung Muscel, de unde este soţul său, iar primăriţa Elena Lasconi a făcut acum publice fotografiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Lasconi a dezvăluit că acum două luni Alexandra Stan şi soţul său Emanuel Necatu au venit la Primăria Câmpulung Muscel în costume populare, la eveniment asistând doar câţiva apropiaţi. Alexandra Stan a dorit ca detaliile şi imaginile de la căsătoria civilă de la Câmpulung Muscel să rămână secrete până la oficierea cununiei religioase, iar dorinţa i-a fost respectată.

Emanuel Necatu şi Alexandra Stan la oficierea căsătoriei civile de la Câmpulung Muscel FOTO: Facebook Elena Lasconi

 

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.

Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.  Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

 


Vă mai recomandăm şi:

 

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu un bărbat cunoscut recent: „Am fost doar noi, familia, naşii şi atât”

 

Alexandra Stan, detalii intime despre viaţa ei: Iubesc şi bărbaţii, şi femeile. Dorian Popa m-a înşelat cu o fată cu mulţi bani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările