O adolescentă a fost şantajată de fostul iubit că va posta filmuleţe indecente cu cei doi pe internet

O adolescentă
a fost şantajată de fostul iubit că va posta filmuleţe indecente cu cei doi pe
internet

Foto: Arhivă

S-au iubit, s-au filmat în timpul scenelor amoroase, după care bărbatul a ameninţat-o că, dacă nu îi dă bani, va face înregistrările publice. Aceasta este povestea unei tinere de 17 ani, din Curtea de Argeş, care, din cauza frământărilor s-a îmbolnăvit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefania O. este elevă la Grupul Şcolar Ferdinand I din Curtea de Argeş. Adolescenta s-a iubit cu Mihai, un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate. Când relaţia lor a luat sfârşit, Mihai a început să o şantajeze, spunându-i că dacă nu îi dă tot ce îi cere, va posta filmările indecente pe internet. La început, fata îi dădea tot ce îi cerea, aur, sume mici de bani, până într-o zi când acesta a vrut câteva sute de euro. Neavând de unde să procure o sumă atât de mare, frământările şi stresul şi-au pus amprenta asupra tinerei. S-a îmbolnăvit, şi-a pierdut memoria şi a urmat o săptămână în care părinţii au umblat cu ea prin cabinetele mai multor medici. Subit, fata şi-a amintit prin ce a trecut şi a povestit totul părinţilor.

Din luna decembrie, Ştefania nu a mai mers la şcoală şi, după ce părinţii au aflat ce a pătimit copila lor, a fost înştiinţată şi conducerea liceului. ”Eleva a absentat dar iniţial am ştiut că are grave probleme de sănătate. Am fost anunţaţi de către părinţii ei prin ce a trecut. A fost sesizată şi poliţia, care a venit la unitatea noastră pentru cercetări. Important este să îşi revină. Nu mă pot pronunţa acum dacă va pierde anul şcolar, întrucât aşteptăm scutiri medicale. ”, a spus Ana Răduţu, director al Grupului şcolar Ferdinand I. Părinţii Ştefaniei au mers la sediul Poliţiei din Curtea de Argeş, unde au depus plângere împotriva lui Mihai, fostul iubit al fetei. ” A fost înregistrată o plîngere pentru săvîrşirea infracţiunii de şantaj. Cazul este anchetat de colegii mei, sub co­ordonarea procurorilor şi se fac în continuare cercetări“, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvînt Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Mihai este cercetat penal, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. Dacă va fi găsit vinovat riscă să stea în închisoare între 2 şi 7 ani.

 

 

 

                    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările