Nu mai puţin de 19 deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni, infectaţi cu SARS-CoV-2

Nu mai puţin de 19 deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni,
infectaţi cu SARS-CoV-2

Deţinuţii au fost deja transferaţi la Bucureşti pentru tratament FOTO: arhivă Adevărul

Nu mai puţin de 19 deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Mioveni din Argeş au fost confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2. Toţi cei 19 deţinuţi au fost transferaţi în cursul zilei de joi la Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava pentru tratament.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Administraţia Penitenciarului Mioveni a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Argeş după depistarea celor 19 cazuri pozitive şi continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate şi triajul epidemiologic al poliţiştilor de penitenciare, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din serviciu, conform planificărilor, promovând conduita de prevenţie stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă”, precizează reprezentanţii Penitenciarului Mioveni.

Celulele în care erau închişi cei 19 deţinuţi au fost deja dezinfectate. O ancheta epidemiologică a fost declanşată de către oficialii de la DSP Argeş şi va fi finalizată până la începutul săptămânii viitoare.

La începutul lunii iulie, un angajat de la Penitenciarul Mioveni a fost depistat pozitiv.

De la începutul pandemiei de SARS-CoV-2, în Argeş au fost diagnosticate pozitiv până joi 26 noiembrie 12.656 persoane.

 

Vă mai recomandăm şi:

Agent ameninţat de un deţinut la Spitalul Penitenciar Mioveni

 

Droguri la penitenciarul Colibaşi. Cinci deţinuţi vor fi duşi la audieri, iar un gardian e suspectat că făcea trafic de droguri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările