Florin Cîţu l-a numit prefect de Argeş pe avocatul care i-a fost consilier personal

Florin Cîţu l-a numit prefect de Argeş pe avocatul care i-a fost consilier personal

Avocatul piteştean a devenit pe 15 martie 2021 consilierul personal al lui Florin Cîţu

În şedinţa de vineri a Guvernului, avocatul piteştean Radu Perianu a fost numit de Florin Cîţu în funcţia de prefect al judeţului Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 15 martie 2021 până în prezent Radu Perianu a fost consilierul personal al lui Florin Cîţu.

Perianu are 48 de ani şi este piteştean. A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucuresti, este avocat şi a fost  preşedinte al PNL Piteşti şi consilier local în CL Piteşti.

Radu Perianu va veni, după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial, pe postul rămas vacant după demiterea Emiliei Mateescu (USR), când atribuţiile de prefect au fost preluate de subprefectul Lucian Ionescu.

Radu Perianu: "Florin Cîţu este om"

Radu Perianu este unul dintre cei mai activi susţinători ai lui Florin Cîţu, despre care spunea, la Congresul PNL, că va scoate definitiv România şi partidul din stilul de politică specific anilor ’90.

Perianu a fost şi unul dintre cei care l-au apărat pe Florin Cîţu în scandalul iscat pe marginea programului doctoral al premierului în SUA.

"Florin Cîţu este om. A ieşit astăzi şi a explicat ce s-a întâmplat în vremea studenţiei, acum 20 de ani. O faptă pentru care a fost sancţionat la vremea aceea, student fiind cu masterat la Iowa State University, urmând şi un program doctoral tot în SUA. Văd însă o foarte mare frământare în interiorul PNL şi văd cum foarte mulţi colegi din PNL, dar mai ales din PNL Argeş, sunt foarte critici la adresa premierului Florin Cîţu. 

Aş fi dorit totuşi ca ei să aibă un respect aparte pentru Partidul Naţional Liberal, mai ales că nu i-am văzut să fie aşa vocali în lupta cu adversarii noştri politici. Dar mai ales mă gândeam că îi interesează viitorul PNL. Le spun public, lor celor fără de păcat, că fac deservicii uriaşe Partidului Naţional Liberal şi că este inacceptabil ca lideri din PNL Argeş să fie la braţ cu PSD în a face opoziţie propriului guvern", spunea, în august 2021, Radu Perianu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările