Când va fi gata cea mai modernă sală polivalentă din România

Când va fi gata cea mai modernă sală polivalentă din România

În aproximativ patru luni, la Piteşti va fi finalizată cea mai modernă sală polivalentă din ţara noastră. Sala va avea dotări la cele mai înalte standarde şi va putea găzdui competiţii naţionale şi internaţionale, precum şi concerte.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În această lună se va finaliza construcţia propriu-zisă, fără tabelă şi fără cele 4.900 de scaune pentru spectatori. Am avut mai multe discuţii atât la Compania Naţională de Investiţii, cât şi cu constructorul, şi mi-au comunicat că Sala Polivalentă din Piteşti va fi finalizată în întregime în luna aprilie a anului viitor, după ce va fi omologată şi după ce vor fi montate scaunele şi tabela electronică. Sala va avea dotări de ultimă generaţie, iar din luna mai a anului viitor aici se vor putea organiza competiţii sportive de nivel naţional şi internaţional”, a precizat pentru ”Adevărul” Cristian Gentea, primarul Piteştiului.

Lucrările la cea mai modernă sală polivalentă din ţara noastră au început în urmă cu un an şi jumătate, în iunie 2020. Sala este construită de către firma Con-A din Sibiu, aceeaşi companie ce a realizat Cluj Arena şi stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Viitoarea sală polivalentă din Piteşti va avea 4.900 de locuri şi cel puţin 210 locuri de parcare, fiind amplasată la cinci kilometri de ieşirea din oraş spre autostrada Piteşti-Sbiu. Valoarea contractului pentru viitoarea sală polivalentă din Piteşti se ridică la 99,4 milioane de lei, inclusiv TVA. Proiectul este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii.

 

 

Vă mai recomandăm şi:

O Sală a Sporturilor şi cea mai modernă Sală Polivalentă din România, finalizate în acest an. În ce judeţ sunt

 

Unde se va construi cea mai modernă sală polivalentă din România. Cum arată proiectul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările