Israelian reţinut pentru trafic de cocaină. Ce a găsit DIICOT Piteşti la individ acasă

Israelian reţinut pentru trafic de cocaină. Ce a găsit DIICOT Piteşti la individ acasă

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au efectuat mai multe percheziţii, în Bucureşti şi Ilfov, la un bărbat, de 53 de ani, din Bucureşti, bănuit că ar fi comercializat cocaină. Acesta a fost reţinut.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au efectuat joi şase percheziţii domiciliare, la locuinţele unui bărbat, de 53 de ani, din Bucureşti, cetăţean israelian, bănuit de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

 
"În urma percheziţiilor, au fost ridicate 5 grame de substanţă pulverulentă, susceptibilă a fi drog de mare risc, 3 comprimate şi 5 grame de fragmente vegetale susceptibile a fi droguri de risc, ustensile ce ar fi fost folosite la prelucrarea şi consumul substanţelor cu efect psihoactiv, 5 unităţi de calcul, 6 telefoane mobile, 26.000 de lei, 11.600 de euro, 1.700 de dolari, dar şi alte obiecte şi înscrisuri utile administrării probatoriului", precizează IPJ Argeş.Bărbat reţinut pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT Piteşi la individ acasă

 

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2017 până în prezent, cel în cauză ar fi introdus în ţară şi vândut droguri de risc şi de mare risc.

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT Piteşi la individ acasăDupă administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri. Ce a găsit DIICOT Piteşi la individ acasă

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: