Argeşean şantajat de un bărbat care şi-a făcut cont fals. Victima i-a trimis poze compromiţătoare crezând că discută cu o tânără

Argeşean şantajat de un bărbat care şi-a făcut cont fals. Victima i-a trimis poze compromiţătoare crezând că discută cu o tânără

FOTO Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de şantaj, şi au reţinut, săptămâna aceasta, un bărbat de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iunie a.c., cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acel cont aparţine unei tinere. 

"Utilizând acest cont, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la un bărbat din comuna argeşeană Cuca, iar ulterior l-ar fi constrâns să trimită suma de 2.000 de lei, prin transfer bancar, ameninţându-l cu divulgarea imaginilor compormiţătoare", precizează IPJ Argeş. 

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 3 august a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Braşov, la locuinţa celui în cauză. 

Totodată, cercetările au fost extinse şi cu privire la persoana care a ridicat suma de bani în urma transferului bancar, cel în cauză, bărbat de 34 de ani, din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, fiind cercetat în stare de libertate, în calitate de complice la sâvârşirea infracţiunii ce face obiectul cercetărilor. 

"După administrarea probatoriului, poliţiştii au reţinut pe bărbatul de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov, iar în ziua de 4 august a fost prezentat de către procurori instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", precizează IPJ Argeş.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările