Şantajată şi făcută de râs cu fotografii indecente. Autorul, un bărbat din Piteşti, i-a cerut bani şi sex

Şantajată şi făcută de râs cu fotografii indecente. Autorul, un bărbat din Piteşti, i-a cerut bani şi sex

Foto: arhivă telem.ro

Un bărbat din Piteşti e cercetat pentru şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private. Individul a fost reţinut, iar vineri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private, şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie a.c., bărbatul ar fi distribuit în mediul on-line fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani şi întreţinerea de relaţii sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje şi apeluri telefonice cu o frecvenţă foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului şi i-ar fi transmis mesaje cu conţinut ameninţător", precizează IPJ Argeş.

În ziua de 22 iulie a.c., bărbatul a fost depistat şi condus la sediul poliţiei, unde, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările