Autocisternă încărcată cu gaz, răsturnată în judeţul Neamţ

Autocisternă încărcată cu gaz, răsturnată în judeţul Neamţ

FOTO ISU Neamţ

O autocisternă înmatriculată în Ucraina, plină cu butanol şi octanol, s-a răsturnat sâmbătă, în judeţul Neamţ, pe E 85 (DN 2). La locul accidentul se află reprezentanţii ISU Neamţ, iar circulaţia a fost deviată.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în apropiere de satul Traian, la câţiva kilometri de oraşul Roman, pe E 85. O autocisternă încărcată cu gaz (butanol şi octanol) s-a răsturnat. Şoferul nu a fost rănit. La faţa locului se află mai multe echipaje ale ISU şi ale ambulanţei. Cisterna are 23 de tone de gaz, iar reprezentantul ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat că deocamdată nu există scurgeri ale conţinutului cisternei, dar sunt scurgeri ale rezervorului autocisternei, motiv pentru care circulaţia rutieră a fost momentan oprită şi deviată pe rute ocolitoare.

Reprezentanul ISU mai spune că în prezent nu există risc de explozie şi că se aşteaptă aducerea unei alte autocisterne în care să se transfere conţinutul de gaz.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările