Ponturi pentru o vacanţă reuşită în Antalya. Ce locuri nu trebuie să ratezi

Ponturi pentru o vacanţă reuşită în Antalya. Ce locuri nu trebuie să ratezi

Antalya Foto-Arhiva

Un concediu în Antalya poate îndeplini dorinţele celui mai pretenţios turist, fie că acesta doreşte să se relaxeze la plajă sau la piscină, să se plimbe, să viziteze locuri încărcate de istorie sau să se distreze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciile ultra-all-inclusive oferă turiştilor ajunşi în Antalya atât o varietate de mâncăruri locale şi internaţionale, cât şi o gamă largă de băuturi.

“Atracţiile principale sunt serviciile de primă clasă, servicii care se găsesc doar în Turcia, ospitalitatea şi tarifele foarte bune. De asemena, hotelurile din Antalya oferă foarte multe facilităţi pentru familiie cu copii: bufet suedez special pentru copii, animaţie şi locuri special amenajate pentru cei mici”, ne-a explicat Mihaela Crina Vomir, destination manager al unei agenţii de turism.

Preţurile unui pachet turistic diferă în funcţie de hotelul ales, de preferinţele fiecărei familie în parte, buget şi zona în care se află hotelul. Potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism, sunt pachete turistice care pornesc de la 250 euro/persoană dar şi pachete care pot ajunge şi la 800-1000 euro de persoană (tarif care include biletul de avion dus-întors, asigurare medicală şi storno, cazarea cu tipul de masă ales, asistenţă turistică în limba română)

În legătură cu distracţiile de care turiştii se pot bucura în Antalya, se organizează excursii istorice, religioase şi excursii pline de aventură. 90% din aceste excursii au ghid în limba română.

“ Într-o plimbare cu iahtul, cei dornici pot admira obiectivele turistice ale istoriei antice, sau se pot bucura de distracţie în Dinopark, singurul parc tematic din Turcia, care se întinde pe 30 de hectare, fiind unul dintre cele mai mari din Europa. Turiştii mai pot descoperi magia lumii subacvatice, Antalya Aquarium fiind locul perfect, în timp ce la Dolphinarium copiii pot înota alături de delfini. Pentru cei care iubesc adrenalina, recomandăm scufundările în apele Mării Mediterane, sau safari cu ATV-ul”, a mai explicat Mihaela Crina Vomir destination manager al unei agenţii de turism.

Perioada optimă din punct de vedere al tarifelor şi al temperaturii este din luna mai până la mijloc lunii iunie şi de la începutul lunii septembrie, până la mijlocul lunii octobrie.

În aceste perioade temperatura este în jur de 30-35grade, în timp ce în lunile iulie-august, temperaturile pot trece de 50 grade celsius la umbră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările