Paznici angajaţi să păzească Parcul Linişti

Paznici angajaţi să păzească Parcul Linişti

Doi paznici, de la o firmă specializată, vor supraveghea 24 de ore din 24, parcul Liniştii din Oradea. Decizia a fost luată de către conducerea Primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia locală a demarat în ultima perioadă o serie de investiţii pentru ca parcurile orădene să aibă o altă înfăţişare, iar prin dotările lor să poată servi nevoii de agrement şi linişte a oricărui orădean.
Ca urmare a finalizării acestor lucrări de amenajare s-a impus, ca aceste investiţii realizate din bugetul local să fie protejate printr-un serviciu de pază.


Primăria Oradea a încheiat la începutul lunii ianuarie a acestui an contractul de servicii pentru paza Parcului Liniştii, parc care se întinde pe o suprafaţă de 4,8 ha.


Astfel, firma care va avea  în pază Parcul Liniştii pentru o perioadă de 5 luni este S.C. Pază şi Protecţie Bihor S.R.L, iar valoarea contractului este de 54.000 lei. Firma se obligă să asigure nonstop, prin două posturi de pază, serviciul de pază şi control acces pentru acest obiectiv.


Parcul amenajat de municipalitate are acum în dotare o serie de elemente de mobilier urban, dar şi o serie de elemente noi de infrastructură: coşuri de gunoi, 100 de bănci de odihnă, trei mese placate cu mozaic, pergole de lemn, complex de joacă pentru copii dotat cu aparate de joacă, toalete publice nou construite cu toate dotările necesare, bazin fântână arteziană, alei asfaltate, alei de jogging, teren de shakeboarg, teren de minifotbal şi minibaschet, ţarc pentru câini.


“Toate aceste lucruri, care fac parte din domeniul public al oraşului  trebuie protejate de actele de vandalism. În ceea ce priveşte Parcul Padiş,  care este tot spaţiu recent amenajat de Primăria Oradea, contractul cu firma de pază S.C. Pază şi Protecţie Bihor S.R.L s-a încheiat în luna august 2012 pentru o perioadă de 10 luni.  Valoarea contractului de servicii este tot de 54.000 lei, dar având în vedere că suprafaţa parcului estre mult mai mică, respectiv de cca. 1 ha, se asigură un singur post de pază”, a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare al Primăriei Oradea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările