Omorâtă pentru că a refuzat să facă sex. Detaliile oribile ale crimei din Bihor

Omorâtă pentru că a refuzat să facă sex. Detaliile oribile ale crimei din Bihor

Procurorii au găsit femeia ucisă cu ţeasta crăpată foto: arhiva adevarul.ro

Bărbatul din Bihor arestat pentru că şi-a ucis soţia şi a încercat să ascundă fapta, îngropându-i cadavrul, a comis crima pentru că era gelos, iar femeia a refuzat să facă sex.

Aşa reiese dintr-un comunicat transmis, luni, pe marginea cazului, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor unde se precizează că femeia a fost ucisă în seara de 14 aprilie. 

Cei doi se aflau în locuinţa lor din comuna Tinca, iar inculpatul în vârstă de 67 ani a comis crima „pe fondul geloziei şi a refuzului soţiei în vârstă de 57 ani de a întreţine relaţii intime", se arată în informare.

Furios, bărbatul a luat o bâtă şi a început s-o lovească peste cap, gât şi piept, "cauzându-i mai multe leziuni care au dus la decesul victimei", spun procurorii. 

Ucigaşul a încercat, apoi, să scape de cadavru. L-a împachetat într-o pătură şi l-a îngropat pe malul Crişului Negru, între localităţile Tinca spre Belfir, într-o zonă denumită popular "Râturi".

Oribila crimă a ieşit la iveală în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie. În timpul cercetărilor coordonate de procuroarea Bianca Vulcan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, poliţiştii au găsit în scurt timp locul unde fusese abandonat cadavrul, care a fost deshumat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Autorul, care se numeşte Alexandru Fekete, a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, care a dispus arestarea lui pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul este anchetat acum sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma omorului, caz în care maximul special al pedepsei prevăzute de lege (20 ani) se majorează cu o pătrime. Dacă va fi găsit vinovat pentru crima comisă, el riscă, prin urmare, să fie condamnat la o pedeapsă de până la 25 de ani de detenţie. 

Vă recomandăm şi:

Mamă a 9 copii, din Bihor, ucisă de soţ şi îngropată pe malul unui râu. Capul femeii a fost sfărâmat cu bâta

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările