FOTO-VIDEO Vezi cum se distrează turiştii în ştrandurile termale din Bihor

FOTO-VIDEO Vezi cum se distrează turiştii în ştrandurile termale din Bihor

Aquagym la Băile Felix

Jacuzzi, piscine cu apă termală,  gheizere şi multă mişcare. Aşa îşi petrec mini-vacanţa de 1 Mai turiştii care au ajuns  în aceste zile în staţiunea Băile Felix. Pentru acest an noutatea o reprezintă porţia de aquagym oferită gratuit.

Meteorologii dau asigurări că în aceste zile temperaturile vor urca destul de mult,  aşa că vremea este numai bună de bălăceală. Staţiunea Băile Felix a fost plină ochi la sfârşit de săptămână cu turişti dornici să se relaxeze sau să prindă primul  bronz din acest an. Pe lângă soare, au mai avut parte de bazine cu apa termală, jacuzzi, şezlonguri, tobogane şi aquagym. Toate condiţiile pentru a se distra în apă şi la soare de 1 Mai.


Dă clik pentru a vedea mai multe fotografii!

Preţul unui bilet este de 25 de lei, fiind printre cele mai ridicate tarife la unităţile de profil din judeţ, dar nimic nu mai contează când vine vorba de distracţie. „Capacitatea ştrandului este de  de 4.500 de locuri. Dispune de şase bazine, dintre care trei dotate cu jacuzzi, hidromasaj şi ciuperci şi gheizere care generează hidromasaj natural. Avem totodată şi un bazin cu valuri care generează valuri la fel ca şi cele de la mare. Pentru cei mici există două bazine cu apă recirculabilă, dotate cu jucării", ne-a spus administratorul ştrandului.

Dacă anul trecut cipercile din care curge apa pentru hidromasaj reprezentau cea mai mare atracţie, în aceste zile turiştii se înghesuie la porţia de mişcare. Timp de o oră pot da jos caloriile la o şedinţă de aquagym. "În primul rând mişcarea în apă protejează articulţiile, iar efortul nu este simţit la fel de intens ca pe uscat. Totodată, mişcarea  este foarte eficientă şi pe lângă faptul că tratează şi modelează", susţine Teodora Lăzuran,antrenor de aquagym.

Şi ştrandurile din Băile 1 Mai sunt luate cu asalt de către turişti, chiar dacă oferta de relaxare nu este la fel de bogată.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: