VIDEO Show politic de zile mari al primarului care a făcut sex cu minore. „Copiii noştri pleacă, îi exploatează alţii”

VIDEO Show politic de zile mari al primarului care a
făcut sex cu minore. „Copiii noştri pleacă, îi exploatează alţii”

Petru Butnariu, aplaudat de parlamentarii PNL

„Adevărul” a obţinut o filmare, realizată la Paşcani, din care reiese că primarul comunei Mogoşeşti Siret, cel care a recunoscut că a făcut sex cu două minore, a fost, în trecut, unul dintre oamenii de bază ai filialei judeţene a PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul campaniei electorale din 2016, mai mulţi candidaţi ai PNL, printre care Marius Bodea, Dumitru Oprea sau Iulia Scântei, toţi actuali parlamentari, au mers la Paşcani la un eveniment de partid.

Mai mulţi membri de partid importanţi din zona Paşcaniului au urcat atunci pe scenă. Evenimentul, filmat de Bit TV Paşcani, ni-l arată pe Damian Butnariu, primarul din Mogoşeşti Siret, într-o formă de zile mari. 

Glumeţ, cu un discurs politic îndreptat împotriva adversarilor politic, Butnariu stârneşte uralele spectatorilor, dar şi aplauzele candidaţilor PNL la funcţia de parlamentar.

În timpul discursului, Butnariu se plânge de faptul că tânăra generaţie este exploatată de străini. „Copiii noştri să muncească. Să nu-i creştem, să-i învăţăm aici şi ne lasă, pleacă în afară, îi exploatează alţii...De ce noi să nu ne ridicăm ca şi oameni ai locului”, spune Butnariu, potrivit filmării. 

Mai jos, scena video integral. Sursa: Bit TV Paşcani 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările