Tineri din Iaşi reţinuţi pentru proxenetism. Patru fete ar fi practicat prostituţia în folosul lor  VIDEO

Tineri din Iaşi reţinuţi pentru proxenetism. Patru fete ar fi practicat prostituţia în folosul lor  VIDEO

FOTO Captură/Youtube - Ziarul de Iaşi

Din primele investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că în perioada ianuarie – martie, tinerii ar fi determinat patru fete să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi.

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată şi proxenetism. Opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. 

Din primele investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că în perioada ianuarie – martie, opt tineri ar fi determinat patru fete să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. D
 
De asemenea, pe 25 ianuarie, patru dintre tineri, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi sustras telefonul mobil şi bani unui tânăr de 19 ani.
 
„În cadrul dosarului penal, la data de 21 martie a.c., poliţiştii au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, patru tineri cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi proxenetism şi patru tineri cercetaţi pentru proxenetism au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi”, se arată într-un comunicat de presă. 
 
Tinerii urmează să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
 
Sursa Video: Youtube/Ziarul de Iaşi


Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările