Primar din judeţul Iaşi răpus de COVID-19. Era vaccinat, însă suferea de hipertensiune şi de diabet

Primar din judeţul Iaşi răpus de COVID-19. Era vaccinat, însă suferea de hipertensiune şi de diabet

Dănuţ Rotaru / FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Dănuţ Rotaru (62 ani), primarul comunei Gorban din judeţul Iaşi, a fost internat pentru câteva zile la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Edilul suferea de diabet şi de hipertensiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Gorban din judeţul Iaşi, Dănuţ Rotaru, a pierdut lupta cu noul coronavirus şi s-a stins din viaţă la vârsta de 62 de ani. 

Acesta a acuzat simptome agresive de Covid-19, motiv pentru care a fost internat pentru câteva zile la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, acolo unde, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Primarul era vaccinat, însă suferea de diabet şi de hipertensiune, afecţiuni care au îngreunat masiv misiunea medicilor. 

Bărbatul era la al treilea mandat ca primar al comunei Gorban şi era iubit de către comunitate, reuşind de-a lungul timpului să finalizeze mai multe proiecte importante pentru localitate. Este vorba despre proiecte din PNDL, dar şi proiecte făcute prin intermediul fondurilor europene, pentru şcoli, grădiniţe, drumuri sau  parcuri de joacă pentru copii.

Viceprimarul comunei va prelua funcţia de primar interimar în următoarea perioadă, până când comuna va organiza alegeri anticipate. Acestea vor avea loc în prima parte a anului 2022, dacă termenul va fi respectat. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum arată lotul 2 din autostrada A10 Sebeş - Turda cu câteva zile înainte de deschiderea circulaţiei VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările