Preotul care ajută 100 de micuţi să se bucure de 1 Iunie. „Un copil nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice sau să cunoască textura noroiului pe tălpile goale“

Preotul care ajută 100 de micuţi să se bucure de 1 Iunie. „Un copil nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice sau să cunoască textura noroiului pe tălpile goale“

FOTO Dan Damaschin

Preotul ieşean Dan Damaschin organizează un nou proiect care vizează 100 de copii săraci din judeţ. Acesta intenţionează ca de Ziua Copilului, pe 1 iunie, să-i aducă pe copii în oraş şi să-i sărbătorească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preotul a cerut ajutorul oamenilor, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, pentru a reuşi să aducă în municipiul Iaşi 100 de prichindei şi să îi ajute să-şi sărbătorească ziua. Pentru a putea pregăti surpriza este nevoie de câteva persoane care pot să se ocupe de transportul micuţilor, dar şi de donaţii pentru cazare, masă şi alte surprize.

„Un copilaş nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice. Un copil nu ar trebui să poarte o haină până ce soarele o decolorează şi până la epuizare. Niciun copil nu ar trebui să cunoască textura noroiului pe tălpile-i goale. Fiecare copil ar trebui să aibă o singură grijă: aceea de a-şi purta zilnic zâmbetul pe chip şi de a se bucura de momentele minunate ale copilăriei. Pentru ca tot se apropie cu paşi repezi o zi ce nu trebuie ratată sub nicio formă, 1 iunie, avem şi noi un plan măreţ, dar… cam secret. Când dai comandă de 100 de pizza, 100 de deserturi, 100 de… surprize… cardurile se cam înroşesc…doar cu sprijin din partea dumneavoastră vom reuşi să le mai răcorim. 100 de copilaşi de prin tot judeţul îi aducem la Iaşi… dar de maşini şi şoferi destoinici avem mare nevoie”, a scris acesta pe pagina sa.

Cei care doresc să-i ajute pe copii să sărbătorească, pot să ia legătura cu organizatori la numărul 0762239720 sau pot face donaţii la Banca Transilvania, în contul Asociaţiei „Glasul Vieţii” Iaşi, folosit unul dintre următoarele numere de cont: RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei), RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro), RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire).

Citiţi şi:

VIDEO Preotul din Iaşi care ajută sute de copii săraci să meargă la şcoală surprinde bucuria micuţilor când primesc pachetele cu dulciuri şi haine

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: