O săptămână de teatru la EuroArt. Află programul festivalului ieşean VIDEO

O săptămână de teatru la EuroArt. Află programul festivalului ieşean VIDEO

Spectacolul "Take, Ianke şi Cadîr" va ajunge la EuroArt

În fiecare seară, în perioada 21-27 mai, are loc o nouă ediţie a festivalului de teatru EuroArt. Ieşenii pot vedea trupe din Bucureşti, Târgu Mureş sau Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 mai, la Cafeneau din Piaţa Unirii are loc un spectacol gratuit al Teatrului '74 din Târgu Mureş. Piesa „Pisica verde“, de Elise Wilk, semantă de Rareş Budileanu, este programată pentru ora 20.00. Marţi, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, Teatrul „Mihai Eminescu“ din Botoşani va prezenta spectacolul „O noapte furtunoasă“, de I.L. Caragiale. Regia este semnată de Alexandru Vasilache.

Teatrul „Mihai Eminescu“ din Chişinău are programat spectacolul „Take, Ianke şi Cadîr“, de Victor Ion Popa, în regia lui Vitalie Rusu. Piesa începe la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 19.00. Şi trupa de teatru din Brăila de la „Maria Filotti“ va ajunge la Iaşi cu spectacolul „Gaiţele“, de Alexandru Kiriţescu. Joi, de la ora 19.00, spectacolul în regia lui Radu Nichifor este programat la Casa de Cultură a Studenţilor.

Actorii de la Teatrul „Andrei Mureşanu“ din Sfântu Gheorghe vor prezenta spectacolul „Moartea pentru patrie“ de Mihai Ignat, în regia Mirelei Bucur. Piesa va avea loc vineri, de la ora 19.00 în acelaşi spaţiu. Ieşenii care vor să vadă piesa „Ce ne spunem când nu ne vorbim“ scrisă şi regizată de Chris Simion au ocazia la Ateneul Tătăraşi, sâmbătă, de la ora 19.00.

Festivalul se încheie duminică, 27 mai, cu piesa „D'ale carnavalului“ de I.L. Caragiale, în regia lui Nicu Nitai a Teatrului Karov Tel Aviv. Spectacolul în hebraică, subtitrat în limba română, are loc duminică, de la ora 19.00.

Biletul la fiecare spectacol costă 15 lei. Mai multe detalii despre piese găseşti AICI

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările