Muncitor din Iaşi, inconştient şi fără respiraţie, prins sub cărămizile unei şcoli care s-a prăbuşit

Muncitor din Iaşi, inconştient şi fără respiraţie, prins sub cărămizile unei şcoli care s-a prăbuşit

FOTO ISUJ Iaşi

Bărbatul este dezgropat până la nivelul capului, este inconştient şi nu respiră. Se lucrează la stabilizarea peretului, concomitent cu operaţiunea de salvare a victimei, potrivit ISU Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 25 iunie, un muncitor a fost prins sub cărămizile unei şcoli care s-a prăbuşit. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost găsit într-un şanţ de aproximativ doi metri adâncime, sub un zid de cărămidă care s-a prăbuşit din clădirea şcolii din localitatea ieşeană Vladomira, judeţul Iaşi. 

Bărbatul a fost dezgropat până la nivelul capului, dar este inconştient şi nu respiră.

La momentul publicării acestui articol, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, se lucrează la stabilizarea peretului, concomitent cu operaţiunea de salvare a victimei. 
 
„Acolo au fost trimise 3 autospeciale de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat cu 16 salvatori de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, iar de la SAJ un echipaj tip C”, se arată într-un comunicat de presă. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările