Marius Baciu: „Nu îmi dau demisia de la CSMS Iaşi! Se întâmplă nişte lucruri ciudate aici“

Marius Baciu: „Nu îmi dau demisia de la CSMS Iaşi! Se întâmplă nişte lucruri ciudate aici“

Marius Baciu şi-a încheiat munca la CSMS Iaşi

Tehnicianul echipei de fotbal consideră că înfrângerile din prima etapă de campionat şi de Cupă au creat o atmosferă proastă la echipă, întreţinută şi de cei care aşteptau paşii greşiţi ai formaţiei din Copou. Tehnicianul nu vrea să renunţe la postul său, chiar dacă se vehiculează că va fi înlocuit cu Ionuţ Popa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşteptările foarte mari de la începutul sezonului faţă de echipa de fotbal s-au năruit după numai două jocuri ale CSMS-ului. A fost de ajuns ca Iaşiul să piardă acasă în campionat cu Dinamo II Bucureşti (1-3) şi în deplasare cu divizionara a treia SC Bacău în Cupa României (0-2) pentru ca staff-ul tehnic al clubului să fie mitraliat.

„S-a pierdut un meci şi deja se taie capete. Înainte de prima etapă era o atmosferă optimistă în jurul echipei, iar eu cu câteva zile înainte de meciul cu Dinamo am primit un telefon prin care am fost anunţat că se negociază cu Ionuţ Popa. Se întâmplă nişte lucruri ciudate rău aici. Ştiu ce vrăjeli se fac în spatele meu, dar mă lasă rece aceste îmbârligături", a spus Marius Baciu, antrenorul CSMS Iaşi, care a făcut referire la efectele acestor procedee.

„Acum suntem executaţi, abia se aştepta greşeala, şi nu din partea presei. Înainte de primul joc a fost o presiune foarte mare, băieţii se gândeau ce se întâmplă dacă pierd cu Dinamo. Iată că au pierdut iar acum îi punem direct la satâr. Dacă vine Ionuţ Popa sau Fabio Capello credeţi că răstoarnă norii în meciul cu Tulcea? Am tot respectul pentru domnul Popa, căruia îi mulţumesc că m-a sunat după jocul cu Dinamo să mă încurajeze. Dar dacă vine Popa, credeţi că îi face pe toţi din mustaţă", a întrebat Baciu.

Tehnicianul a ţinut să anunţe şi criteriile de performanţă care îi sunt specificate în contract. „La finalul turului trebuie să fiu în primele patru locuri. Nu scrie nicăieri că trebuie să fiu pe primul loc după prima etapă sau dacă pierd primul joc să mi se ia capul. Florin Halagian a spus toată cariera lui că nu-şi dă niciodată demisia, cine vrea să îl dea afară. Eu spun că nu îmi dau demisia cât timp am şanse să-mi respect atribuţiile contractuale. Am primit semnale de susţinere din partea conducerii", a indicat Baciu.

Antrenorul echipei ieşene a făcut referire la două situaţii similare din cariera sa de jucător. „Când am ajuns în Franţa, la Lille, primele două meciuri de acasă le-am pierdut cu 3-0. Preşedintele clubului a venit în vestiar ca să ne spună că ne susţine. Şi când eram la Steaua, ne regăseam abia prin etapa a şaptea", şi-a amintit Baciu.

În ceea ce priveşte eşecul din Cupa României, acesta este regretat de Baciu, care ar fi dorit un parcurs cât mai lung în această competiţie. „Este păcat că am ieşit din Cupă, dar această competiţie nu a fost primordială pentru noi. Este clar că cel mai important lucru este campionatul şi toată atenţia noastră este concentrată pe meciul de la Tulcea de sâmbătă", a completat Leo Grozavu, managerul general al clubului CSMS Iaşi.

Mai citiţi:

Dezastru în Copou. CSMS Iaşi – Dinamo 2 Bucureşti: 1-3. Ieşenii umiliţi la primul meci al sezonului!

CSMS Iaşi s-a lepădat de numele „Politehnica“ de frica datoriilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările