Infractoare la bătrâneţe. Ideile desprinse din filmele poliţiste ale unei femei de 74 de ani care tâlhărea alţi vârstnici VIDEO

Infractoare la bătrâneţe. Ideile desprinse din filmele poliţiste ale unei femei de 74 de ani care tâlhărea alţi vârstnici VIDEO

Bătrână arestată / FOTO: Andrei Luca

Bătrâna în vârstă de 74 de ani a fost arestată şi va rămâne după gratii timp de 30 de zile, după ce a tâlhărit o altă femeie, de 84 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poveste desprinsă din filmele poliţiste, având ca actriţă principală o bătrână de 74 de ani, specialistă în tâlhărie calificată. Femeia care în acte ar locui în judeţul Suceava, dar care de fapt nu a stat niciodată la adresa din buletin, a fost arestată după ce a furat 2.500 de lei de la o altă bătrână, pe care a cunoscut-o la biserică.
 
Cele două s-au împrietenit la slujba de duminică, acolo unde bătrâna arestată i s-a plâns celeilalte femei, în vârstă de 84 de ani, că nu are unde să stea şi ce să mănânce. După ce a crezut că a cunoscut-o mai bine, femeia de bună credinţă a primit-o pe hoaţă în casă, pentru a-i oferi o masă caldă.
 
Rămasă în casa femeii care a vrut să o ajute, hoaţa i-a pus acesteia mai multe pastile în băutură, a adormit-o şi a fugit cu economiile bătrânei.
 
”Din investigaţiile efectuate până în prezent de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie a.c., după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei. La data de 2 martie a.c., în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.”, au transmis autorităţile.
 
Femeia a fost reţinută de poliţişti ieşeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi. Din informaţiile noastre, se pare că hoaţa nu este la prima aventură de acest fel, mai fiind condamnată o dată la 12 ani de închisoare, pentru exact aceleaşi fapte, dar victima de la momentul respectiv a decedat.

 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările