Eşti student la Iaşi? Află cum poţi lucra în Germania pe timpul verii

Eşti student la Iaşi? Află cum poţi lucra în Germania pe timpul verii

Studentii vor putea lucra pe timpul verii în Germania Foto: Adevărul

Tinerii care urmează cursurile de licenţă sau master la o facultate de stat sau la una particulară acreditată din Iaşi au posibilitatea să muncească în Germania pe parcursul acestei veri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cei care doresc să aplice pentru unul dintre joburile oferite prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani şi să ştie foarte bine limba germană, cu cel puţin trei ani de studiu.

Studenţii sau masteranzii pot lucra pentru o perioadă de două luni în agricultură, în hoteluri sau pot face curăţenie în clădiri. „Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană vor avea loc până pe 15 februarie 2013, de luni până joi, între orele 9.00 şi 15.00, iar vinerea între orele 9.00-12.00, la Bucureşti, la sediul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă“, a afirmat Adriana Sîrghie, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cei interesaţi de această ofertă pot obţine informaţii suplimentare de la sediul AJOFM din Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările