Cum şi-a ruinat viaţa un adolescent de 18 ani din Iaşi: a furat o maşină pentru a-şi impresiona iubita de pe net şi acum e dat în urmărire generală

Cum şi-a ruinat viaţa un adolescent de 18 ani din Iaşi: a furat o maşină pentru a-şi impresiona iubita de pe net şi acum e dat în urmărire generală

Tânărul a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare FOTO Adevărul

Un tânăr de 19 ani din municipiul Iaşi a fost dat în urmărire generală după ce, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, a fugit din ţară. Ieşeanul s-a ales cu pedeapsa după ce a furat o maşină pentru a-şi impresiona iubita.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tânărul Signea a primit condamnarea după ce a furat o maşină pentru a-şi impresiona iubita de pe internet.

 Potrivit rechizitoriului, tânărul a cunoscut pe internet-o pe Claudia Mihaela C., din Giurgiu, pe internet iar cei doi discutau destul de des prin intermediul reţelelor sociale. În timpul uneia dintre convorbiri băiatul a minţit fata că are maşină. În luna septembrie a anului trecut, Claudia l-a anunţat pe Nicolae că va veni la nişte rude din judeţul Iaşi şi că ar vrea să se întâlnească şi cu el. Pentru a nu se face râs în faţa fetei, Nicolae Signea a hotărât să fure un vehicul, pe care să-l prezinte ca fiind al său. A a intrat în curtea unei pizzerii şi fără prea multă trudă a luat maşina şi dus a fost. 

O noapte mai târziu, tânărul a ieşit din nou la furat. De această dată a luat doar plăcuţele de înmatriculare ale unei maşini parcate pe stradă, aparţinându-i lui Gheorghe B. Timp de două săptămâni, atât fata din Giurgiu cât şi alţi prieteni de-ai săi s-au plimbat cu maşina condusă de Signea. În tot acest timp, tinerii au băut suc sau au consumat covrigei şi cornuri în maşină. 

În timpul ultimei curse, şoferul de ocazie a şi lovit autoturismul, fapt ce l-a determinat să o abandoneze. Pe 20 septembrie, vehiculul a fost găsit de organele de Poliţie. 

Anchetatorii au găsit în interior mai multe ambalaje de la produsele consumate de tineri, dar şi un pachet de ţigări sau un PET de ceai. Au luat amprente de pe ambalalaje şi aşa au aflat numele celor care s-au aflat în maşină, ajungând, până la urmă şi la Nicolae Signea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: