Cum îşi bate joc un om de afaceri din Iaşi de Poliţia Rutieră. Conduce de patru ani fără permis şi are patru dosare penale

Cum îşi bate joc un om de afaceri din Iaşi de Poliţia Rutieră. Conduce de patru ani fără permis şi are patru dosare penale

Tudor Toma se încăpăţânează să conducă fără permis FOTO Facebook

Un afacerist ieşean a fost arestat în noaptea de 17 spre 18 aprilie după ce a fost prins pentru a treia oară conducând fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Toma a fost identificat ieri, 17 aprilie, conducând un BMW X5, deşi are permisul de conducere suspendat. Este pentru a patra oară când afaceristul ieşean este identificat de oamenii legii încălcând normele rutiere. 
 
Toma a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi iar instanţa a admis propunerea de arestare în cazul său. Potrivit propunerii de arestare emisă de procurori, acesta a fost prins de rutieri joi, pe strada Fermei, în jurul orei 9.30. “Cu toate ca inculpatul Toma Tudor cunoştea faptul că avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme,  acesta a arătat dispreţ pentru dispoziţiile penale, întrucât în alte trei rânduri a fost depistat conducând autoturisme", se arată în propunerea de arestare.
 
Necazul lui Toma datează din 2010, atunci când ieşeanul a fost oprit de poliţişti şi i s-a cerut să sufle în fiolă. A refuzat şi permisul i-a fost suspendat. Cu toate astea, a continuat să conducă. 

Procurorii au exemplificat faptele:
 
-la data de 11.11.2013, orele 11,00, inc. TOMA TUDOR  a fost depistat in flagrant in timp ce conducea pe drumurile publice din municipiul Iasi, respectiv pe str Sf Lazar, autoturismul marca Kia Sportage cu numarul de inmatriculare IS 08 LBJ , avand suspendat execitiul dreptului de a conduce autoturisme.
 
 -la data de 20.03.2014, orele 12,42, inc.TOMA TUDOR  a fost depistat in flagrant in timp ce conducea pe drumurile publice din municipiul Iasi, respectiv pe str Luca Arbore, autoturismul marca Kia Sportage cu numarul de inmatriculare IS 08 LBJ , avand suspendat execitiul dreptului de a conduce autoturisme.
 
- Ultima data, respectiv in data de  de 17.04.2014, orele 09,30, inculpatul  TOMA TUDOR  a fost din nou  depistat in flagrant in timp ce conducea pe drumurile publice din municipiul Iasi, respectiv pe str Fermei, autoturismul marca BMW X5 cu numarul de inmatriculare IS 08 JPM, avand suspendat execitiul dreptului de a conduce autoturisme.
 
“Se observă că, de fiecare dată, inculpatul a fost depistat în flagrant, circulând pe drumurile publice, de către organele de poliţie din cadrul PM Iaşi, Biroul Rutier şi, pe numele acestuia, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, de fiecare dată inculpatul Toma Tudor fiind reţinut pentru 24 de ore”, se arată în propunerea de arestare. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: