VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Bărbatul a murit strivit sub dărâmături. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un muncitor a murit  strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază pe vechea platformă industrială a oraşului Călan. Un mal de zgură s-a surpat peste un muncitor care se afla în zona unde un utilaj efectua excavări. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost prins sub dărâmături, iar organele interne i-au fost strivite sub greutatea zgurii şi a minereului.

Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au reuşit să îl resusciteze pe bărbat. La faţa locului s-au deplasat şi pompierii, care au ajutat la scoaterea victimei decedate, de sub malul de zgură.

  VIDEO Tragedie pe platforma industrială

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara şi poliţiştii au ajuns la locul accidentului. Potrivit şefului ITM Hunedoara, Adrian Bozdog, va avea loc o anchetă în care se va stabili în ce condiţii s-a produs accidentul de muncă, soldat cu decesul omului.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Accident mortal în laminorul combinatului din Hunedoara. Muncitori striviţi de o stivă de profile metalice

Un muncitor a murit, iar colegul său a fost transportat în stare gravă la spital, după ce o stivă de profile metalice s-a prăbuşit peste trupurile celor doi. Accidentul de muncă s-a petrecut în laminorul combinatului siderurgic din Hunedoara.

FOTO „Supermuncitorii” din deceniile trecute: cum erau imortalizate chipurile oţelarilor şi ale minerilor

Statuile şi frescele vechi, care decorează mai multe locuri din Hunedoara şi din Valea Jiului, arată cum trecutul industrial al celor două regiuni şi-a lăsat amprenta asupra prezentului.

Bărbat ucis în staţiunea Parâng de utilajul folosit la bătătorirea pârtiei

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit călcat de ratracul folosit la bătătorirea pârtiei. Incidentul s-a petrecut în staţiunea Parâng, lângă pârtie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările