VIDEO Accident rutier la intrare în Deva: două maşini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

VIDEO Accident rutier în Sântuhalm

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, după-amiază, iar timp de câteva zeci de minute traficul rutier a fost blocat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier s-a petrecut miercuri după-amiaza, pe Drumul Naţional 7, în zona Sântuhalm de la intrarea în municipiul Deva.

Autoturismul condus de o femeie, care se îndrepta spre Hunedoara s-a ciocnit cu maşina condusă din sens opus.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferiţei şi cu avarierea celor două maşini, una dintre ele rămânând fără motor, toba de eşapament şi una dintre roţi

Traficul rutier a fost blocat pentru circa 30 de minute, în zonă, iar coloanele de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri.


Vă recomandăm şi:

Şoseaua Deva - Hunedoara a fost exclusă de la modernizare. Doar tronsonul Hunedoara - Călan se află pe lista UE

Doar un tronson al Drumului Judeţean 687 Deva - Hunedoara - Călan va fi modernizat pe fonduri de la Uniunea Europeană, susţin reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara. Este vorba de şoseaua Hunedoara - Călan. În schimb, porţiunea Deva (Sântuhalm) - Hunedoara, este exclusă din proiect.

Un autobuz cu 28 de pasageri a fost blocat de viituri pe un drum judeţean

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit în sprijinul pasagerilor unui autobuz care circula pe un drum judeţean din zona Devei şi care a rămas blocat în apa scursă de pe versanţi.

VIDEO Peisajele spectaculoase ale şoselei Transalpina, în ziua în care drumul de basm de peste munţi a fost redeschis

Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase şosele din ţară, a fost redeschisă oficial, sâmbătă, iar călătorii care au străbătut şoseaua au avut numeroase motive să se oprească în locurile de popas de pe marginea drumului.

 

citeste totul despre: