A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19

A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19

FOTO: Spitalul municipal din Hunedoara.

A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru de la Spitalul municipal din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19.

Conducerea Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” a anunţat, vineri seara, decesul Emiliei Biber, pe pagina de Facebook a instituţiei.
 
„Este un moment de răscruce şi o grea pierdere pentru toţi cei care i-au fost colegi, pacienţi sau prieteni. A fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. S-a bucurat de stima colegilor, a pacienţilor şi a părinţilor acestora. Decesul cauzat de COVID-19 al doamnei doctor întristează deopotrivă lumea medicală şi comunitatea hunedoreană. Conducerea spitalului municipal este alături de familia îndurerată şi transmite, pe această cale, sincere condoleanţe”, au transmis reprezentanţii Spitalului municipal Hunedoara.
 
 
Emilia Biber s-a născut în 1950 şi a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. A activat în cadrul spitalului timp de peste 40 de ani.
 
„Doamna doctor Biber a continuat să fie dăruită profesiei şi a fost prezentă cu generozitate printre noi până la sfârşit. A deţinut, în ultimii ani, funcţia de medic coordonator al Compartimentului de Neonatologie din cadrul spitalului nostru şi a fost mereu preocupată şi implicată în problemele care s-au ivit în exercitarea acestei funcţii. În anul 2018 s-a pensionat, dar a păstrat pe mai departe legături strânse cu foştii colegi”, au informat reprezentanţii Spitalul municipal Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un primar a murit în ATI după ce s-a infectat cu COVID-19. Avea doar 52 de ani şi nu suferea de alte boli grave

Pacient cu COVID-19 mort în aşteptarea unui loc la ATI. Mesajul tulburător al fiicei sale

Mesajul disperat al fiicei unui bolnav de COVID-19: „Câţi oameni trebuie să mai sufere?”

COVID-19 în judeţul Hunedoara: unde sunt focarele şi ce oraşe au peste 3 cazuri la mia de locuitori

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările