Un bărbat din Valea Jiului a plecat din autoizolare la furat. Poliţiştii l-au prins în trafic

Un bărbat din Valea Jiului a plecat din autoizolare la furat. Poliţiştii l-au prins în trafic

ARHIVĂ.

Un bărbat din Valea Jiului a plecat din autoizolare la furat de fier vechi. Poliţiştii l-au oprit în trafic şi l-au trimis într-un centru de carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Aninoasa au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 66 A, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Petroşani, care conducea o camionetă încărcată cu deşeuri feroase, cu privire la care  bărbatul a declarat că provin de la o exploatare minieră din zona Coroieşti-Vulcan.

„Cu ocazia verificării, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi trebuit se se  afle în izolare la domiciliu, ca urmare a revenirii din străinătate. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar bărbatul a fost depus într-un centru de carantinare instituţionalizată, fiind totodată sancţionat contravenţional amendă in vaoare de 1.000 de lei, pentru părăsirea izolării”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Şoseaua Hunedoara - Călan, în şantier de un an. Blocaje create de şoferii care ignoră restricţiile

FOTO Fundătura Ponorului. Priveliştile fermecătoare din locul tainic din munţi, numit „Palma lui Dumnezeu”

VIDEO Secretele viaductelor gemene ale căii ferate Deva-Brad, „uriaşii de beton şi oţel“ din munţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: