Tragedie pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva, la poalele Dealului Liliecilor. Un muncitor a murit electrocutat

Tragedie pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva, la poalele Dealului Liliecilor. Un muncitor a murit electrocutat

FOTO: Marcel Banu. ARHIVĂ.

Un muncitor al companiei care construieşte Lotul IV al Autostrăzii Lugoj - Deva a murit electrocutat în parcarea de la poalele Dealului Liliecilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, în jurul orei 17, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, cu privire la faptul că în parcarea amenajată pentru utilajele aparţinând unei societăţi ce efectuează lucrări pentru construcţia autostrăzii A1, din comuna Soimuş, satul Bejan, se află un muncitor căzut la pământ.

„Poliţiştii ajunsi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societăţii mai sus menţionate şi care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleaşi societăţi, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber şi care se afla lângă autocamion”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Potrivit unor informaţii, cel care a provocat tragedia este chiar fiul bărbatului decedat.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva: primul ecoduct a fost realizat pe Lotul IV. Leagă Munţii Apuseni de Valea Mureşului

VIDEO Imaginile de pe Autostrada Lugoj - Deva care arată cât au avansat lucrările. Când va fi finalizat Lotul 3

Pagubă pe autostrada A1. Un şofer care şi-a stricat maşina în grătarul metalic al unui pod a dat în judecată CNAIR

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: