Tânăr condamnat pentru consum ilicit de droguri. A fost depistat de poliţişti la un control în trafic

Tânăr condamnat pentru consum ilicit de droguri. A fost depistat de poliţişti la un control în trafic

ARHIVĂ.

Un tânăr din Petroşani a fost condamnat pentru consum ilicit de droguri. A fost depistat de poliţişti la un control în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au condamnat la pedeapsa penală de 100 zile amendă a câte 10 lei/zi un tânăr de 25 de ani, din Petroşani, pe care poliţiştii l-au prins în timp ce consuma cannabis. Un echipaj de poliţie a oprit în trafic, la un control de rutină pe raza judeţului Alba, maşina cu care se deplasa petroşeneanul, condusă de un apropiat de-al său.

„Organele de poliţie au efectuat un control al autoturismului, ocazie cu care au observat pe preşul aflat pe podeaua autoturismului aferent locului din faţă, din partea dreaptă, destinat pasagerului, o ţigară artizanală ce conţine masă vegetală de culoare galben-verzui, cu aspect specific genului cannabis, inculpatul declarând verbal că îi aparţine şi că a confecţionat-o amestecând tutun cu cannabis. Tot în acelaşi loc a mai fost identificat un alt fragment de ţigară artizanală cu conţinut vegetal de culoare galben-verzui, inculpatul declarând că este cannabis, că îi aparţine şi ar proveni dintr-o ţigară fumată anterior opririi în trafic. Ulterior, organele de poliţie au examinat  interiorul autoturismului,  interiorul portbagajului acestuia şi a spaţiului de sub capota motorului, nefiind găsite alte obiecte sau substanţe interzise de lege”, se arată în rechizitoriu.

Tânărul a recunoscut faptele aşa cum au fost prezentate în rechizitoriu şi a solicitat să fie judecat în baza probelor prezentate de procuror, în procedură simplificată.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a ajuns în blocaj fabrica de mobilă plănuită de chinezi în Deva. Investiţia de 20 de milioane de euro

VIDEO Povestea neştiută a căii ferate din munţii Hunedoarei. 120 de ani de la inaugurarea mocăniţei

FOTO Povestea casei lui Arsenie Boca, locul de pelerinaj din munţi. 110 ani de la naşterea duhovnicului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările