Tânăra ucisă şi incendiată într-o valiză băuse insecticid. Ce spun suspecţii despre crima din Giurgiu: „Am vrut s-o salvăm“

Tânăra ucisă şi incendiată într-o valiză băuse insecticid. Ce spun suspecţii despre crima din Giurgiu: „Am vrut s-o salvăm“

Tânăra femeie incendiată pe câmpul de la Ghimpaţi - Giurgiu, Mihaela-Sabina Mircea (32 ani), ducea o viaţă în promiscuitate, alături de două surori şi un tânăr.

Surse din anchetă susţin că procurorii au stabilit că Sabina se prostitua alături de surorile Elena şi Samira Constantin, iar proxenetul era Alexandru Dinu, iubitul uneia dintre surori, după cum relatează Antena 3.

Sabina, tânăra mamă avea un copil, un băieţel de 8 ani pe care-l lăsase în grija bunicilor paterni, în Pantelimon-Ilfov. Tatăl copilului plecase în străinătate când Sabina era gravidă. După ce a născut, Sabina a cunoscut un sirian, pe Jamal Ahmad Kouja, care şi-a asumat paternitatea copilului.

Dar şi relaţia cu sirianul a fost scurtă. Jamal a intrat în conflict cu legea, el fiind condamnat în 2015 pentru trafic de migranţi. Sirianul încercase împreună cu un frate să bage în ţară alţi fraţi de-ai lor, pe la graniţa de la Negru-Vodă, judeţul Constanţa. Poliţia de Frontieră i-a prins, astfel că Jamal a făcut şi închisoare.

În vară, Sabina a plecat de acasă să facă bani, nimerind în Ferentari, unde locuia cu surorile Constantin, sub protecţia lui Alexandru Dinu. 

Aceştia au declarat că Sabina a băut insecticid, a căzut inconştientă, iar ei au încercat să o resusciteze, de aceea i-au rupt coastele. 

Când au văzut că e moartă, s-au speriat şi au încercat să scape de cadavru, astfel că au băgat trupul femeii într-o valiză, pe care Alexandru, fără să aibă permis de conducere, a cărat-o cu maşina Samirei pe câmpul din Ghimpaţi. Aici i-a dat foc. Fapta s-a întâmplat la 31 octombrie, alarma fiind dată de un şofer de TIR care a observat incendiul de pe câmp, dintre localităţile Valea Plopului şi Ghimpaţi. 

Gândul scrie că surorile Constantin şi Dinu au recunoscut în faţa instanţei că au ucis-o, de fapt, cu bună-ştiinţă pe Sabina. Au lovit-o în creştetul capului cu un obiect dur, apoi au bătut-o până au omorât-o. Necropsia a arătat că Sabina băuse într-adevăr insecticid, dar nu o doză letală. 

Pe aceeaşi temă: 

Trei persoane au fost reţinute în legătură cu femeia ucisă şi incendiată în Giurgiu. Care a fost motivul crimei 

Dezvăluiri. Tânăra mamă ucisă şi incendiată într-o valiză era martoră într-un caz de înşelăciune 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările